Sleutel bijmaken RotterdamSleutel bijmaken Rotterdam

Een sleutel bijmaken doen wij voor (nagenoeg) alle sleutels zoals huissleutels, fietssleutels, caravansleutels, lockers, autosleutel bijmaken (ook een autosleutel met startonderbreker of chip). Meestal hebben we daar uw oude sleutel (en soms ook de auto) voor nodig, dan kunt u terecht in één van onze filialen.

Sleutel bijmaken Rotterdam? Schoen en sleutelspecialist HAKZO is uw Sleutelservice in Rotterdam. Een sleutel bijmaken kan bij vier verschillende filialen van HAKZO. De grootste sleutelspecialist Rotterdam en Zuid Holland! Een Certificaat sleutel bijmaken kan online, ook kastdeursleutels, schuursleutels etc (klaviersleutel bijmaken) kan online en wordt bezorgd in heel Nederland. In andere gevallen kunt u een sleutel laten bijmaken met het doorgeven van een nummer per mail zoals bij sommige lockersleutels kan.

Voor grootzakelijke klanten kunnen kortingstarieven gelden.
Indien u meer sleutels bijmaken wilt, of wilt u zeer regelmatig een sleutel laten bijmaken, neem dan contact op via post@schoenmakerijhakzo.nl. Wilt u slechts één sleutel bijmaken dan bestelt u direct online via onderstaande link.

certificaat sleutel bijmaken >

klaviersleutel bijmaken
>

Certificaatsleutel: Dit gaat om een sleutel met beveiligingscertificaat, bijvoorbeeld bij flats of kantoren. In het bestelformulier sluit u de foto van het certificaat bij, voorzien van naam en adresgegevens.

Klaviersleutel: Dit is een standaard sleutel deur slaapkamer, meterkastsleutel, overige kastsleutel, tuindeursleutel, schuursleutel met een nummer. Aan de hand van de foto die u meestuurt in het bestelformulier voorzien van naam en adresgegevens. Dan sturen we de juiste sleutel aan u toe.
    Winkelwagen