Schoenmakerij en sleutelservice Hakzo 35 jaar!

Dit jaar viert schoenmakerij en sleutelservice Hakzo zijn 35 jarig bestaan. Met zes filialen in de regio Rotterdam (Hilgersberg, Rotterdam Alexanderpolder, Rotterdam West, Rotterdam Lage Land), Vlaardingen ‘s Gravenzande is ze één van de grootste keten gecertificeerde meesterschoenmakers in Nederland. ‘Daarmee onderscheiden we ons van de hakkenbarren’ zegt eigenaar de heer Vaders, die het spreekwoordelijke stokje enige jaren geleden van zijn vader overnam. ‘Alle ambachtelijkheid en vakmanschap van het eerste uur blijft voortbestaan, want al onze personeelsleden zijn gediplomeerd meesterschoenmaker, of in opleiding tot.

Maar we moeten ook met de tijd meegaan, zeker met de veranderingen die gaande zijn in de detailhandel. Stijgende internetverkopen, dalende kwaliteit van schoenen, gebrek aan persoonlijke service én de klant heeft het druk, dus wil toch vaak snelle service.

Om vakkwaliteit te blijven bieden, hebben we altijd geïnvesteerd in de nieuwste high tech machines op het gebied van schoenreparatie en sleutels kopiëren. Zo blijven snelheid, kwaliteit én gunstige tarieven mogelijk. In veel gevallen zelfs klaar terwijl u wacht, en met een betere kwaliteit schoen de deur uit dan binnengekomen. Dit komt door het gebruik van duurzame materialen en onze gedegen maakwijze. Verder is ons assortiment verkoop en sleutels zo volledig mogelijk. We kopiëren bv. alle nieuwe autosleutels met startonderbreker.

Tot slot bieden we klanten de service die ze vaak bij internetwinkels missen. Zelf gaan we ook - naast de dienstverlening in de winkels - alle diensten en producten via internet aanbieden. Een online schoenreparatie en het kopen van artikelen. Maar dan met de bijbehorende kwaliteit en service. Zo willen we laten zien dat ambacht ook vernieuwend kan zijn.Winkelwagen