Kwaliteit en scherpe prijs


Als keten HAKZO schoenmaker Rotterdam en HAKZO sleutelmaker Rotterdam zijn we gecertificeerd als gilde schoenmakerij en daarmee onderscheiden we ons van de ‘hakkenbarren’.
Al onze personeelsleden zijn gediplomeerd meesterschoenmaker, of in opleiding tot schoenhersteller.

Vaak verbeteren we zelfs de kwaliteit van de schoen, zeker in deze tijden van goedkope massaproductie. Dit komt door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen.

En met de komst van meerdere filialen kopen we groter in, en dát merkt u weer in de scherpe prijs.

We repareren schoenen van alle beste merken schoenen als (Floris) Van Bommel, Van Lier, Wolky, Sacha, Aldo Bruë, Santoni, Prada, Gucci, Uggs, Avang, etc. Maar ook voor een kleine opknapbeurt of eenvoudige sneaker zijn wij de beste zorg voor uw lievelingsschoen. En of het nu gaat om nieuwe zolen hakken, waterdicht repareren Gore tex wandelschoenen, of een orthopedische schoenverhoging, altijd behandelen we uw schoen met de grootste nauwkeurigheid.

Ook voor uw sleutel bijmaken gaan we voor de beste kwaliteit! Met brass sleutels in plaats van staal zorgen we ervoor dat de sleutel niet snel kan breken. Ook uw autosleutel bijmaken kunt u bij ons met een gerust hart doen. Alleen top kwaliteit behuizingen komen bij ons binnen, en de modernste machines zijn in huis. Vaak vele malen goedkoper dan bij de dealer! In onze sleutelservice vindt u ook terug een certificaat sleutel bijmaken online.

Winkelwagen