Certificaat sleutel bijmaken


Helaas is er een probleem met de betaalfunctie in de webshop, u kunt alles online bestellen via post@schoenmakerijhakzo.nl dan nemen we zsm contact met u op!

Onze winkels zijn ook gewoon open, check de actuele openingstijden op de website.

Info over andere sleutel bijmaken (huissleutel, autosleutel bijmaken, fietssleutel)

Een certificaatsleutel of cilinderslot met certificaat zijn extra veilig omdat ze beschermd zijn tegen kopiëren. Alleen met dit certificaat kunt u sleutels laten bijmaken. Vaak is dit zo bij flats, waar u met de beneden-deursleutel ook uw huisdeur open kunt maken, maar niet die van uw buren, of bij bedrijfsgebouwen. Indien u een extra sleutel wenst, heeft u dit sleutelcertificaat nodig, soms dient u dit bij de VVE bijvoorbeeld op te vragen.

De prijs is vanaf € 39,95 tot maximaal € 44,95 echter voor grootzakelijke klanten die meerdere sleutels willen bestellen of zeer regelmatig bestellen zoals een VVE beheerder, of woningbouwcorporatie etc. kunnen kortingstarieven gelden. Neem in dit geval contact op via post@schoenmakerijhakzo.nl
Onze sleutelspecialist neemt na ontvangst van uw bestelling met de bijgevoegde foto van het certificaat voorzien van naam en adresgegevens contact met u op over de prijs en de levertijd. U ontvangt een betaalmail en kunt dan per i-deal betalen. Na ontvangst van de betaling krijgt u de sleutel thuisgestuurd.

Naar bestelformulier certificaat sleutel bijmaken    Winkelwagen